Jan Beta - Commodore C16
Jan Beta heeft een video gemaakt over het repareren van een aantal Commodore C16 computers.
Club Info 154
In dit Duitstalige diskette magazine (d64) voor de Commodore C116, C16 en de Plus/4 de volgende artikelen: Forum, Scene, Tips & Tricks, Print Using, Messbereichserweiterung, Knight Lore, Tic-Tac-Toe, Computerspass, Dau-Diebe, Hardware, War, Marie Celeste, Floh, Krösus, Grabsteindorf, Suspect, Malprogramm, Andere Systeme, Mega- Oder Gigabit? en C64 Mini.
3D Engine - Plus/4
George werkt aan een 3D engine voor de Commodore Plus/4. Een PC wordt gebruikt om de 3D-bestanden naar een Plus/4 formaat te converteren.
Chuck Hutchins - Commodore Plus/4 Datassette adapter
Chuck Hutchins heeft een video gemaakt over het bouwen van een adapter om een 1531 te verbinden met een PET of een C2N met een Plus/4.
Robots Rumble - Plus/4
Robots Rumble is een nieuw puzzelspel voor de Commodore Plus/4. Het spel is ontwikkeld door Majikeyric (code), Uctumi (muziek) en Miguetelo (grafisch).
RS232 File Receiver - Plus/4
GMOLN heeft een nieuw programma uitgebracht: RS232 File Receiver. Met dit programma kan je bestanden verzenden of ontvangen op de Commodore Plus/4 via een RS232-verbinding. Hij werkt ook aan een VT100 compatibel serieel terminal-programma.
Adrian Black - C16 PAL / NTSC
Een nieuwe video van Adrian Black. Hij modificeerde een Commodore C16 zodat zowel PAL of NTSC-video kan worden weergeven.
Berks Four - Plus/4
Berks Four is een nieuw spel voor de Commodore Plus/4. In het spel moet je alle sleutels uit 30 kamers verzamelen. Het spel is ontwikkeld door Jon Williams.
HVTC
De HVTC of High Voltage TED Collection is een muziek verzameling voor de Commodore C16, 116 en de Plus/4. De beschikbare bestanden zijn de originele programma's die de muziek afspelen met behulp van de TED muziek chip. Op dit moment zijn er 657 bestanden beschikbaar in de database.
Compute Mit Sonderheft
Rüdiger heeft de complete serie Compute Mit Sonderheft SA verzameld, inclusief alle disk compilaties. Ze zijn nu beschikbaar op Plus/4 World.
Adrian Black - C16 & Plus/4 CPU vervanging
Adrian Black heeft een video gemaakt over het vervangen van een 8501 CPU in een Commodore C16 of Plus/4 door een 6510 CPU uit een Commodore C64.
UUUU: Future Wars - Plus/4
Er zijn spellen voor de Commodore C16 en Plus/4 die nooit zijn uitgebracht. Deze spellen vallen in de categorie "Unearthed / Unseen / Unfinished / Unreleased" oftewel UUUU. Deze keer het spel Future Wars.
Plus4emu v1.2.11
Istvan Varga heeft een update uitgebracht voor zijn Commodore Plus/4 emulator voor Linux, MacOS en Windows. Wijzigingen in deze versie: Verbeteringen voor copy / paste en horizontaal scrollen.
Retrohax - C116
Retrohax heeft een blog geschreven over het repareren van een Commodore C116. De reparatie hield in: toetsenbord, TED, RF modulator, CPU (6510) en een Basic ROM.
Knight Lore - Plus/4
Knight Lore is een nieuw spel voor de Commodore Plus/4. Het spel is ontwikkeld door Emu (code), Saul Cross (muziek) en STE'86 (grafisch).
Club Info 153
In dit Duitstalige diskette magazine (d64) voor de Commodore C116, C16 en de Plus/4 de volgende artikelen: Forum, Scene, Tips & Tricks, Super Messenger, Zombie Calavera Prologue, Santas Winter Work, Ghost 'n' Goblins, Digiloi, Hell House, Mim-Spiel, Computerspass, Hardware, Suspect, Rap4 en Andere systeme.
Tenebra Macabre - Plus/4 & VIC20
Tenebra Macabre is een nieuw spel voor de Commodore Plus/4. Het spel is ontwikkeld door Majikeyric (code), Mibri (muziek) en na_th_an (grafisch).

De VIC20 versie van Tenebra Macabre.
Hires Color 12 - Plus/4
Erich/Unlimited heeft een nieuwe plaatjes diskette uitgebracht genaamd Hires Color 12. Je kan op deze dubbelzijdige diskette 32 plaatjes vinden die gemaakt zijn in de hi-res grafische mode. De dia show is gemaakt met het Magica programma.
Tynemouth Software - C16 / 64KB
Tynemouth Software heeft een blog geschreven over het upgraden van een Commodore C16 naar 64 KB RAM.
Diag264
Diag264 is een methode om de hardware van een Commodore C16, C116, Plus/4, C232 of V364 te testen. De tests die worden uitgevoerd zijn: Cassette, serieel, userport, RS-232, toetsenbord, joystick, RAM, ROM, TED, scherm, kleuren en grafisch.
Two days to the race - C64 / Plus/4
Two days to the race is een interactief fictief spel dat is ontwikkeld door Davide Bucci. Het spel is een adventure spel en is beschikbaar voor de Commodore C64, Plus/4, Sinclair ZX Spectrum en MS-DOS.
Malom - Plus/4
Malom is een puzzel spel voor de Commodore Plus/4, geschreven door István Schulcz. Het spel is nu ook vertaald naar Engels door JamesC.

De Hongaarse versie van Malom.
HVTC
De HVTC of High Voltage TED Collection is een muziek verzameling voor de Commodore C16, 116 en de Plus/4. De beschikbare bestanden zijn de originele programma's die de muziek afspelen met behulp van de TED muziek chip. Op dit moment zijn er 630 bestanden beschikbaar in de database
Dreamtime 2K18 - Plus/4
Dreamtime 2K18 is een collectie van afbeeldingen voor de Commodore Plus/4. Deze collectie heeft 10 afbeeldingen in het FLI formaat.

De YouTube video van Dreamtime 2K18.
Type-ins - Plus/4
De type-ins van het Computer Gamer magazine zijn nu beschikbaar: Caves of Hell, Hell House, Karate Champ, Master Coder, Red Alert en Solitaire.
Club Info 152
In dit Duitstalige diskette magazine (d64) voor de Commodore C116, C16 en de Plus/4 de volgende artikelen: Forum, Scene, Tips & Tricks, Shapelupe, Tomcat, Innhus Pyramid, 1-Armige Bandit, Computer Spass, Hardware,Jump Jet, Rap4 en Andere Systeme.
Ultimate Map v2.0
De Ultimate Map van SVS bevat de complete OS ROM van de Plus/4 (en C16), een uitgebreide lijst van TED registers, grafische mogelijkheden van alle toegestane tekst/grafische modes, en een lijst van Plus/4 foutjes.
CBCCWIF - Plus/4
CBCCWIF is een vervanging van de Austrospeed Compiler. Je kan je Basic programma omzetten naar assembler tekst en dan compileren naar een PRG bestand met de TMPX assembler.
UUUU: Myth - Plus/4
Er zijn spellen voor de Commodore C16 en Plus/4 die nooit zijn uitgebracht. Deze spellen vallen in de categorie "Unearthed / Unseen / Unfinished / Unreleased" oftewel UUUU. Deze keer het spel Myth.
Zombie Calavera Prologue - Plus/4 & VIC20
Zombie Calavera Prologue is een nieuw spel voor de Commodore Plus/4. Het spel is ontwikkeld door Majikeyric (code), Mibri en Uctumi (muziek) en na_th_an (grafisch).

De VIC-20 versie van Zombie Calavera Prologue.
UUUU - XeO3 - Plus/4
Er zijn spellen voor de Commodore C16 en Plus/4 die nooit zijn uitgebracht. Deze spellen vallen in de categorie "Unearthed / Unseen / Unfinished / Unreleased" oftewel UUUU. Deze keer het spel XeO3 van Mike Dailly in samenwerking met Luca.
MP3 speler - Plus/4
Kozma Zsolt (Chizman) heeft een hardware MP3 speler gemaakt voor de Commodore Plus/4. Hij gebruikt de DFPlayer Mini en een ADC0820. De communicatie tussen de MP3 speler en de Plus/4 is via RS232.
GridIron - Plus/4
GridIron is een nieuw spel voor de Commodore 16 & Plus/4. Het spel is gemaakt door Stinaris, en het is een actie spel met 10 niveaus. In het spel moet je tokens verzamelen en de vijandige ruimteschepen vermijden.
Club Info 151
In dit Duitstalige diskette magazine (d64) voor de Commodore C116, C16 en de Plus/4 de volgende artikelen: Forum, Scene, Tips & Tricks, The Magician’s Curse, Linnanmuurilla, Blockade, 17 & 4, Hardcopy, Computer spass, Hirschgoulasch, Hardware, Solitaire, Fury, Flower Power, Frog, Rocket,Command, Deadline, Rap4 en andere systemen
Tomcat +4 World Special Edition 2010
Het spel Tomcat is een verbeterde versie voor de Commodore Plus/4. De verbeteringen zijn: 2 extra levels, een titel afbeelding en muziek van Luca/FIRE.
Arok 2018
De resultaten van de Arok 2018 competitie zijn bekend. Demo: Promised Land, Grafisch: Dragonbird en Wild: MicroMorph0s1s.
JaysVintageJunk - Plus/4 reparatie
JaysVintageJunk heeft een video gemaakt over de reparatie van een Commodore C16 en een Commodore Plus/4.

Deel 2 van de Commodore Plus/4 reparatie.
Botticelli Bilderdisk #43
Erich heeft een nieuwe Botticelli Bilderdisk uitgebracht voor de Commodore C16 en Plus/4. Deze dubbelzijdige diskette is gevuld met afbeeldingen in het Botticelli formaat. Om de plaatjes te laten zien wordt gebruik gemaakt van de Magica viewer. De afbeeldingen zijn een mix van met de hand gemaakte plaatjes en gedigitaliseerde afbeeldingen.
BBS Term+ - Plus/4
BBS Term+ kan worden gebruikt voor een BBS systeem met een Commodore Plus/4. Je kan communiceren met 300 bps en het programma werkt samen met WiModem.
The 8-Bit Guy - Commodore history (4)
The 8-Bit Guy maakt een serie over de geschiedenis van Commodore. In deze aflevering: De Commodore Plus/4, C16 en de C116.
Spikes - Plus/4 & VIC20
Spikes is een nieuw spel voor de Commodore Plus/4 & VIC20. Het spel is gemaakt door Majikeyric (code & grafisch), Drumtex (muziek) en Rotteroy (BBS afbeeldingen). Het spel is slechts 4 KByte groot.

Spikes - VIC20
Club Info 150
In dit Duitstalige diskette magazine (d64) voor de Commodore C116, C16 en de Plus/4 de volgende artikelen: Forum, Scene, Tips & Tricks, Darron M.B., Fractal Mountain, Magic Blocks, Castaway, Shield Command, Mike to Mars, Kingsize Tennis, Gleucksrad/Roulette, Space Pong, Goldrush, Coltfire, Computerspass en hardware.
RandTown Dumper - Plus/4
RandTown Dumper is een nieuw spel voor de Commodore Plus/4. Het spel is een adventure spel gemaakt door RoePipi.
Faces In HFLI - Plus/4
MMS made heeft een dia show gemaakt voor de Commodore Plus/4: Faces In HFLI. De 13 afbeeldingen zijn geconverteerd naar HFLI mode.
Waiting For Promised Land - Plus/4
Waiting For Promised Land is een nieuwe demo voor de Commodore Plus/4. De demo werd voor het eerst getoond op de QBParty 2018 en werd gemaakt door Lavina, Harry, Shadow, Murphy en BSZ.
Lone News 21
In dit Engelstalige diskette magazine over de Plus/4 en C16 de volgende artikelen. Nieuws: Pets Rescue, Knight Lore, Gridiron, Boray Bingo, Club Info 149, Magic Blocks, Sweet DFLI C16, Charts en een interview met Solder.
Rob Clarke - C116 toetsenbord reparatie
Rob Clarke heeft een video gemaakt over het demonteren, schoonmaken, repareren en het weer in elkaar zetten van een toetsenbord van een Commodore 116 computer.
Space Pong - Plus/4
Space Pong is een nieuw spel voor de Commodore Plus/4. Het spel is gemaakt door SVS en is geschreven in Basic. Het programma is gecompileerd met Astrospeed en is bedoeld om te spelen in een emulator met 200% snelheid.

Een video van Space Pong.
Galerie Unlimited 7 - Plus/4
Erich en Jörg hebben een nieuwe Galerie Unlimited uitgebracht voor de Commodore C16 en Plus/4. Deze dubbelzijdige diskette is gevuld met vele afbeeldingen. De afbeeldingen zijn een mix van met de hand gemaakte plaatjes en gedigitaliseerde afbeeldingen.
Magic Blocks - Plus/4 & C128
Magic Blocks is een nieuw spel voor de Commodore C16, C116 en de Plus/4. Het spel is ontwikkeld in de programmeertaal BASIC door RKsoft. Het spel is een doolhof spel met 16 niveaus.

Magic Blocks versie voor de Commodore C128.