The Retro Hour - Shaun Southern
The Retro Hour is een professionele Podcast gemaakt door Dan Wood & Ravi Abbott. Het doel van The Retro Hour is de wereld te laten zien wat er gebeurd in de Europese retro spel industrie. In deze aflevering: Shaun Southern (Lotus Turbo Challenge, Supercars & Kikstart 2).
Amiga on the Lake - Mark Ritter
Op de webpagina Amiga on the Lake kan je een interview met Mark Ritter lezen. Mark is de auteur van de populaire bestandsbrowser Workbench Explorer, teksteditor struct en InfoData.gadget.
The Guru Meditation - Joe Decuir
In deze aflevering van de Guru Meditation: Een interview met Joe Decuir.
RetroManCave - Philip Oliver
In deze aflevering van de RetroManCave: Philip Oliver van The Oliver Twins.
The Retro Hour - Neil Harris
The Retro Hour is een professionele Podcast gemaakt door Dan Wood & Ravi Abbott. Het doel van The Retro Hour is de wereld te laten zien wat er gebeurd in de Europese retro spel industrie. In deze aflevering: Neil Harris - Commodore VIC20.
Mike Battilana Interview
Stephen Jones heeft een interview gehad met Mike Battilana van Cloanto. Ze hebben gepraat over Gateway, amiga.com, Cloanto, Amiga Inc., AmigaOS en nog veel meer.
The Retro Hour - John Robertson
The Retro Hour is een professionele Podcast gemaakt door Dan Wood & Ravi Abbott. Het doel van The Retro Hour is de wereld te laten zien wat er gebeurd in de Europese retro spel industrie. In deze aflevering: Tim Chaney - U.S Gold & Virgin Games.
Amigatronics Podcast - Paolo Cattani
De Amigatronics Podcast heeft een interview gehad met Paolo Cattani. Paolo heeft de F1 simulator Virtual GP voor de Amiga ontwikkeld.
BlitterWolf - Trevor Dickinson
De web pagina BlitterWolf heeft een interview gehad met Trevor Dickinson van A-EON Technology.
Scene World - Andreas Magerl
De web pagina Scene World heeft een interview gehad met Andreas Magerl. Andreas is de man achter het magazine Amiga Future.
AMIcast - Andreas Magerl
AMIcast is een Engelstalige podcast over de wereld van de Amiga. In deze aflevering: Een tekst interview met Andreas Magerl / Amiga Future.
Scene World - John F. Kutcher
De web pagina Scene World heeft een interview gehad met John F. Kutcher. John heeft spellen ontwikkeld zoals Space Taxi en Solo Flight 2nd Edition.
Bruce Beach - nucleaire bunker
Bruce Beach heeft in Canada een 900 vierkante meter nucleaire bunker gebouwd. De bunker heeft 50 kamers en hij gebruikt Commodore 1702 monitors om video banden te bekijken.
Scene World - Mike Clarke
De web pagina Scene World heeft een interview gehad met Mike Clarke. Mike Clarke is een muziek maker en heeft onder andere de muziek voor Last Ninja 2 en Lemmings 2 voor de Amiga en SNES gemaakt.
The Retro Hour - Chris Abbott
The Retro Hour is een professionele Podcast gemaakt door Dan Wood & Ravi Abbott. Het doel van The Retro Hour is de wereld te laten zien wat er gebeurd in de Europese retro spel industrie. In deze aflevering: Chris Abbott.
The Retro Hour - Peter Liepa
The Retro Hour is een professionele Podcast gemaakt door Dan Wood & Ravi Abbott. Het doel van The Retro Hour is de wereld te laten zien wat er gebeurd in de Europese retro spel industrie. In deze aflevering: Peter Liepa - Boukderdash.
The Retro Hour - Mark Knight
The Retro Hour is een professionele Podcast gemaakt door Dan Wood & Ravi Abbott. Het doel van The Retro Hour is de wereld te laten zien wat er gebeurd in de Europese retro spel industrie. In deze aflevering: Mark Knight - Mindscape, Bullfrog & Electronic Arts.
The Guru Meditation - Philippe Lang
In deze aflevering van de Guru Meditation: Een interviews met Philippe Lang van A1200NET over de nieuwe IndiGoGo campagne voor nieuwe Commodore Amiga 500 behuizingen.
The Retro Hour - David Crane
The Retro Hour is een professionele Podcast gemaakt door Dan Wood & Ravi Abbott. Het doel van The Retro Hour is de wereld te laten zien wat er gebeurd in de Europese retro spel industrie. In deze aflevering: Activision: The Inside Story with David Crane.
AMIcast - Browallia & Menthos
AMIcast is een Engelstalige podcast over de wereld van de Amiga. In deze aflevering: Een tekst interview met Browallia en Menthos van Nukleus.
Scene World Podcast #46 - Robert Bernardo
Scene World Podcast is een podcast over de Commodore scene. In deze aflevering: Robert Bernardo - Fresno Commodore User Group.
The Retro Hour - Jeroen Tel of Maniacs of Noise
The Retro Hour is een professionele Podcast gemaakt door Dan Wood & Ravi Abbott. Het doel van The Retro Hour is de wereld te laten zien wat er gebeurd in de Europese retro spel industrie. In deze aflevering: Jeroen Tel van Maniacs of Noise.
Scene World Podcast #45 - Chester Kollschen
Scene World Podcast is een podcast over de Commodore scene. In deze aflevering: Sam's Journey met Chester Kollschen.
Amiga user Ireland podcast 12.1
Amiga Users Ireland maakt podcasts voor Commodore en Amiga gebruikers. In deze aflevering: Een interview met Łukasz Kucharuk.
AMIcast - Steve Jones
AMIcast is een Engelstalige podcast over de wereld van de Amiga. In deze aflevering: Een interview met Steve Jones.
Scene World Podcast #44
Scene World Podcast is een podcast over de Commodore scene. In deze aflevering: Rob Hubbard.
AMIcast - Boing Attitude
AMIcast is een Engelstalige podcast over de wereld van de Amiga. In deze aflevering: Een tekst interview met Boing Attitude - software house for Amiga en meer.
Amiga User International - Jay Miner
Op de web pagina Amiga User International staat nu een interview met Jay Miner. Dit interview komt uit het magazine Amiga User International van het jaar 1988.
C64.com - Mihaly Kenczler
De C64.com web page heeft een interview gehad met Mihaly Kenczler. Mihaly werkte aan spellen zoals Express Raider en Impossible Mission II.
C64.com - David Crane / Activision
De C64.com web pagina heeft een interview gehad met David Crane. David werkte bij Atari en Activision, en was de ontwikkelaar van Pitfall en vele andere spellen.
Karl Dunkerley interview
Het Centre for Computing History heeft een interview gehad met Karl Dunkerley over zijn ervaringen als een vroege gebruiker van de Commodore PET computer.
Fonzi Bolin (Natas) - Interview
De C64.com web pagina heeft een interview gehad met Fonzi Bolin (Natas). Natas was een lid van de groepen Super Swap Sweden en Horizon. Zijn rol in deze groepen was swapper, grafisch ontwerper en organisator.
Peter Kittel interview
De web pagina Scene World heeft een interview gehad met Dr. Peter Kittel. Peter werkte voor Commodore in Duitsland (gebruiker ondersteuning, handleidingen, firmware en meer).
The Guru Meditation - Why Commodore Failed
In deze aflevering van de Guru Meditation: Bill en Anthony praten met David John Pleasance & Trevor Dickinson.
The Retro Hour - Ian Stewart
The Retro Hour is een professionele Podcast gemaakt door Dan Wood & Ravi Abbott. Het doel van The Retro Hour is de wereld te laten zien wat er gebeurd in de Europese retro spel industrie. In deze aflevering: Ian Stewart (Gremlin Graphics).
The Retro Hour - François Lionet
The Retro Hour is een professionele Podcast gemaakt door Dan Wood & Ravi Abbott. Het doel van The Retro Hour is de wereld te laten zien wat er gebeurd in de Europese retro spel industrie. In deze aflevering: François Lionet (AMOS / STOS).
AMIcast - Artur Jarosik
AMIcast is een Engelstalige podcast over de wereld van de Amiga. In deze aflevering: Een tekst interview met Artur Jarosik (NetSurf).
Calvin Harris
The web pagina musicradar.com heeft een interview gehad met Calvin Harris. Calvin heeft het muziek album "I created Disco" gemaakt met behulp van een Amiga 1200 en OctaMED.
Ben Daglish interview - Retrogamesmaster
The web page Retrogamesmaster heeft een interview gehad met Ben Daglish. Ben maakt muziek voor spelletjes, een paar voorbeelden zijn: Trap, Death Wish 3, Gauntlet, The Last Ninja, Krakout, Auf Wiedersehen Monty, Pac-Mania en vele andere.
AMIcast #24
AMIcast is een Engelstalige podcast over de wereld van de Amiga. In deze aflevering: Een interview met Jon Lennart Aasenden - Amibian.js.
AMIcast - Andreas Falkenhahn
AMIcast is een Engelstalige podcast over de wereld van de Amiga. In deze aflevering: Een tekst interview met Andreas Falkenhahn.
The Retro Hour #74
The Retro Hour is een professionele Podcast gemaakt door Dan Wood & Ravi Abbott. Het doel van The Retro Hour is de wereld te laten zien wat er gebeurd in de Europese retro spel industrie. In deze aflevering: Rob Hubbard.
A SID Adventure - Gaetano Chiummo
GeoAnas heeft een interview gehad met de SID muzikant Gaetano Chiummo. Gaetano maakt spelletjes en muziek voor de Commodore C64 zoals: The Rocket Man, SEA Soft Loader, Il Mago, Sheer Earth Attack, Acoustic Freedom en Filtered Feelings.
AMIcast #23
AMIcast is een Engelstalige podcast over de wereld van de Amiga. In deze aflevering: Een interview met Jarlath Reidy.
Timothy de Groote - Hyperion Entertainment
De web pagina Generation Amiga heeft een interview gehad met Timothy de Groote van Hyperion Entertainment (Engelse taal).
Matt Gray interview - Retrogamesmaster
De web pagina Retrogamesmaster heeft een interview gehad met Matt Gray. Matt maakte muziek voor computer spelletjes zoals: BMX Simulator II: Dirt Biking, Dizzy: Treasure Island, Driller, Maze Mania, Ninja Massacre, Yogi Bear en Last Ninja 2.
The story of Commodore and Atari - Leonard Tramiel
Dave Troy van TEDxMidAtlantic praat met Leonard Tramiel. In dit interview praat Leonard over Commodore, Atari en waarom wetenschappelijk onderwijs nu belangrijker is dan ooit.
AmigaWave - interview
De web pagina Generation Amiga heeft een interview gehad met Enrique van Amiga Wave. Amiga Wave ontwikkeld op dit moment twee nieuwe adventure spellen voor de klassieke Amiga: Furtum Sacrum en RetroWars.
BlitterWolf - Jamie Krueger & Niko Tomatsidis
De web pagina BlitterWolf heeft een interview gehad met Jamie Krueger en Niko Tomatsidis. Jamie is de eigenaar van BITbyBIT Software Group LLC en ontwikkeld software voor de Amiga. Niko is de man achter de AROS distributie genaamd AspireOS.
Adam Gilmore - Interview
De C64.com web pagina heeft een interview gehad met Adam Gilmore. Adam schrijft muziek voor computer spellen. Een paar voorbeelden zijn: The Day of the Jackal, Mutiny, Retire to Zork After Burner, Ninja Commando, Sabotage, International Tennis, Elvira: The Arcade Game en Ball-Blasta.